Miért válasszon minket?

Küldetésünk

A STRASG küldetése, hogy napjaink összetett és egyre bonyolultabb nemzetközi és hazai biztonsági környezetében komplex, hiteles és etikus értékelést, elemzést és tanácsokat adjon partnerei számára. E küldetés elérésére a STRASG multidiszciplináris csapata egyedülálló módon kínál hatékony, partner-központú megoldásokat.

Feladatunk

A STRASG

• egyrészt értékeli, elemzi és összegzi a jelenlegi és a jövőben felmerülő gazdasági, politikai, társadalmi, környezeti, információs és katonai biztonsági
kockázatokat, kihívásokat, veszélyeket és fenyegetéseket;
• másrészt a fenti területekhez kapcsolódóan támogatást ad és asszisztenciát nyújt partnerei számára.

Filozófiánk

A STRASG a kompromisszumoktól mentes, magas színvonalú szakértői magatartást helyezi tevékenysége középpontjába. Ez magában foglalja a vonatkozó szabályzók betartását és alkalmazását, valamint a legmagasabb etikai normáknak való megfelelést.

Meggyőződésünk és tapasztalatunk, hogy komplex, egyedi és hatékony megoldásokat tudunk kínálni partnereink számára, mindenkor szem előtt tartva a közjóból fakadó értékeket és érdekeket.

Etika

A STRASG olyan átfogó információ biztonsági rendszert dolgozott ki és alkalmaz, amely biztosítja az ügyfeleink által kért és nyújtott információk integritását és eleget tesz a kölcsönös bizalomra épülő és az üzleti titkokra vonatkozó elvárásoknak.

Rólunk

Rólunk

Rólunk